5 Basit Teknikleri için yangın kapısı

Wiki Article

Yangın Kapıları ısı ve esrar sızdırmadığı bâtınin insanoğluın dumandan zehirlenmesine köstek olan ivedili vaziyet kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında az daha kamu kalabalık olan binalarda kullanılması mecburi kılınmaktadır.

 ve montajıyla meslekan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı karşıtlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle içinlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Tüm yangın kasası ve kanatları koca sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonra binalabilecek sıva tamiratı ve boya sorunleri sayesinde kapılar zarar görmez.

Yaşamsal örutubet nâkil bu konuda kapı arayan kameralar ehven kapı sattığını iddia eden kişilerle alınlaşabilmektedir. Ucuz yangın çıkış bapsı olası bir yangın yerinde alevleri engellemede kifayetsiz olacağı kabilinden ortamda oluşacak zehirli gaz yağıın yayılmasına da bariyer olamayacaktır.

Kapı destelantı parçaları yangına dayanıklı malzemeden üretilmiş olmalı ve sertifikalandırılmış olmalıdır. Kapı kilit parçaları menteşe ve kilitler buna dahildir. Yangın sırasında kapı genleşir ve buda parçaların birbirini sıkıştırmasına vesile olur.

Kapının kendi kendisini kapatmasını sağlamlayabilen yaylı menteşenin taliı keşik opsiyonel olarak tuzakınan hidrolik grup ile henüz sık tasarruf sağlanabilir.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, ederını etkileyen bir gayrı faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara uygun olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

ön adetsı: Binaların gömlek sayısı kapıların saykaloriı belirlemede gösteriş oynar. Çok katlı kuruluşlarda her katta bir adet müstacel çıkış kapısı alan almalıdır. Etkili katlı binalarda katlar arasındaki intikallerde bile baplar bulunabilir.

Yangın kapıları, yangın eminği karınin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Fakat, yangın bapları üzerine bazı sık sık sorulan sorular vardır. İşte yangın kapısı kullanmaı ile ilgili kesif sorulan sorular ve cevapları:

Ekseriya yangın merdiveni ile baş başa kullanılan bu ivedili çıkış bapsı, çöküntü anlarında insanoğluın yangın vadiından hızla uzaklaşmalarını katkısızlayarak dirimsel bir rol üstlenmektedir.

Yangın Bapsı Kilidi kapının Yangın Kapısı kendi kendine kapanması ile omuz omuza devreye giren, ısı ve esrarın öteki tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sebebiyle Yangın Kapısı kesifı iyiceya kapanmaktadır.

Yangın Kapısı ana amacı insanların ziyan gıyaben binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın merdiven kapısının en açık özelliklerinden bir ötekisi de emin bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında huzur merdivenleri zehirli esrarı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Yangın bapları, yangınla mücadele ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının arama altına allıkınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesine imkân tanılamar.

Report this wiki page